Σίγουρα μετά την τελευταία ενημέρωση του Facebook σχετικά με τη λέξη «Seen» ή «Shown», το θέμα έγινε πολύ ενοχλητικό.Όταν λαμβάνεις ένα μήνυμα από κάποιον που δεν θέλεις να απαντήσεις ή θέλεις να απαντήσεις αργότερα, του φαίνεται ότι έχετε διαβάσει το μήνυμα και επομένως είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε, και τι πιο ενοχλητικό! Δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης αυτής της δυνατότητας, αλλά υπάρχει μια τροποποίηση στο πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να το κάνετε.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία "Seen" ή "Seen" κατά την προβολή μηνυμάτων
Για να απενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, συνδεθείτε σε αυτό الموقع Στη συνέχεια, κάνετε κλικ στο πράσινο κουμπί "Λήψη συνομιλίας που δεν ανιχνεύεται" και, στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε θα αναγνωριστεί.
Εάν είστε χρήστης του Google Chrome, θα γίνει λήψη ενός αρχείου στη συσκευή σας, επομένως κλείστε το Google Chrome, ανοίξτε αυτό το αρχείο και τέλος, και η δυνατότητα θα ακυρωθεί.

Εάν είστε χρήστης Firefox, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, κάντε κλικ στο Εγκατάσταση τώρα για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση.

Και τώρα η φράση "Seen" ή "Viewed" δεν θα εμφανίζεται στους φίλους σας, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε μηνύματα και να απαντάτε σε αυτά τη στιγμή που θέλετε.

Λειτουργεί επίσης στον Internet Explorer. Βεβαιώθηκα ότι το πρόσθετο λειτουργεί σωστά μέσω ενός από τους φίλους μου, όπου εγκατέστησα το πρόσθετο και του ζήτησα να μου στείλει ένα μήνυμα και το είδα και δεν του έδειχνε "Seen" ή "Seen" 🙂
Αναίρεση Απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας (ενεργοποιήστε την ξανά)
Εάν θέλετε να αναιρέσετε το προηγούμενο βήμα και να επιστρέψετε ξανά αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα. Εάν είστε χρήστης του Google Chrome, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, μετά στις Επεκτάσεις και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην απενεργοποίηση ή απεγκατάσταση για να προσθέσετε το Chat Undetected.

Όσο για τον Firefox, μεταβείτε στις Επεκτάσεις και μετά απενεργοποιήστε ή διαγράψτε το εργαλείο Chat Undetected.








