Πώς να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως από ένα Chromebook

Μπορεί να υπάρχουν φορές που συνδέεστε στον λογαριασμό σας σε μια συσκευή Chromebook Για κάποιον και ξεχάστε να αποσυνδεθείτε. Δεδομένου ότι είναι λογαριασμός Google, περιέχει προφανώς πολλά από τα δεδομένα σας, όπως φωτογραφίες, στοιχεία πληρωμής και άλλα. Ευτυχώς, Chromebook Είναι εξ ολοκλήρου συσκευές που βασίζονται στο Διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε εύκολα να αποσυνδεθείτε από αυτές εξ αποστάσεως από οποιαδήποτε συσκευή. Να πώς.

Αποσυνδεθείτε από το Chromebook σας όταν λείπετε

Ξεκινήστε κάνοντας είσοδο στο Λογαριασμός Google τη συσκευή σας από την αξιόπιστη συσκευή σας, όπως τον κανονικό υπολογιστή ή το smartphone σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, ανοίγοντας ένα πρόγραμμα περιήγησης Ιστού και πηγαίνοντας στο αναζήτηση Google -> Πρέπει να κάνετε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας -> και μετά κάντε κλικ στο "Διαχείριση Λογαριασμού Google. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ αυτός ο σύνδεσμος Για να ανοίξετε απευθείας τη Διαχείριση Λογαριασμού Google.

Τώρα κάτω από την ενότητα Ασφάλεια στην πλαϊνή γραμμή, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε μια ενότητα που ονομάζεται "τις συσκευές σας, και κάντε κλικ στοΔιαχειριστή της συσκευήςΚάτω από αυτό.

Τώρα επιλέξτε το Chromebook από το οποίο θέλετε να αποσυνδεθείτε.

Τώρα κάντε κλικ στο αποσύνδεση και κάντε ξανά κλικ στο αποσύνδεση στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται.

Μόλις αποσυνδεθείτε, το πρόγραμμα περιήγησης Chrome στο Chromebook σας θα αποσυνδεθεί και θα εμφανιστεί ένα σφάλμα σύνδεσης.

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει θα αποσυνδεθούν, αλλά θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες.

Μόλις κάποιος κάνει κλικ σε μια επιλογή Σφάλμα σύνδεσης , θα αποσυνδεθείτε εντελώς από το Chromebook και θα σας ζητήσει να συνδεθείτε ξανά.

Μεταλλιφ

Αν και αυτή η ρύθμιση δεν θα αποσυνδέει αυτόματα τα άτομα, είναι μια εξαιρετική επιλογή για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας και τον λογαριασμό σας Google ασφαλή. Αλλά να θυμάστε ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες από τις εφαρμογές και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο Chromebook σας στον λογαριασμό σας. Η θετική πλευρά είναι ότι ολόκληρο το Chromebook θα αποσυνδεθεί απευθείας εάν αποσυνδεθεί Chromebook Έχει ήδη κλείσει.

Κουμπί μετάβασης στην κορυφή