Πώς να αποσυνδεθείτε από τον κύριο λογαριασμό στο Chromebook

Chromebook Εύκολο στη χρήση και απόκριση, αλλά υπάρχουν μερικά εύκολα πράγματα που είναι περίεργα δύσκολο να τα χειριστείς. Ένα από αυτά τα πράγματα που πρέπει να είναι προφανές είναι να αποσυνδεθείτε από τον κύριο λογαριασμό στο Chromebook σας. Αν και μπορείτε να συνδεθείτε με όσο το δυνατόν περισσότερους λογαριασμούς, μπορείτε επίσης να αποσυνδεθείτε εύκολα επιλέγοντας το όνομα του προφίλ στην οθόνη κλειδώματος και κάνοντας κλικ στο αφαιρέστε αυτόν τον χρήστη.

Ωστόσο, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να αφαιρέσετε τον πρώτο λογαριασμό Google που χρησιμοποιήθηκε για τη σύνδεση Chromebook , γνωστό και ως κύριος λογαριασμός ή λογαριασμός κατόχου. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε καν να αφαιρέσετε τον κύριο λογαριασμό από το ίδιο το Chromebook. Ας δούμε πώς να αφαιρέσετε τον κύριο λογαριασμό χωρίς να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μιας συσκευής Chromebook.

Αποσυνδεθείτε από τον κύριο λογαριασμό στο Chromebook

Η Google δυσκόλεψε την κατάργηση του λογαριασμού επειδή ήθελε να υποδείξει ότι ο λογαριασμός είναι πιο σημαντικός και ότι ο χρήστης είναι ιδιοκτήτης του Chromebook. Σε περίπτωση που θέλει να το πουλήσει, δεν μπορεί παρά να εκμεταλλευτεί ένα πλεονέκτημα ηλεκτρικό πλύσιμο σε Chromebook. Αλλά αυτό θα αφαιρέσει όλους τους χρήστες και τα τοπικά τους δεδομένα.

Επομένως, εάν θέλετε μόνο να καταργήσετε τον κύριο λογαριασμό και εξακολουθείτε να θέλετε να έχετε πρόσβαση σε άλλους λογαριασμούς και τα δεδομένα τους, μπορείτε να το κάνετε πραγματοποιώντας σύνδεση στον κύριο λογαριασμό σας Google σε μια συσκευή διαφορετική από το Chromebook, ανοίγοντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και μεταβαίνοντας στο αναζήτηση Google -> Πρέπει να κάνετε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας και μετά πρέπει να κάνετε κλικΔιαχείριση Λογαριασμού Google. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ αυτός ο σύνδεσμος Για να ανοίξετε απευθείας τη Διαχείριση Λογαριασμού Google.

Τώρα κάτω από την καρτέλα Ασφάλεια , μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε μια ενότητα που ονομάζεται "τις συσκευές σας, και κάντε κλικ στοΔιαχειριστή της συσκευήςΚάτω από αυτό.

Τώρα επιλέξτε το Chromebook από το οποίο θέλετε να αποσυνδεθείτε.

Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος και ξανά κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται.

Μόλις αποσυνδεθείτε, το πρόγραμμα περιήγησης Chrome στο Chromebook σας θα αποσυνδεθεί και θα εμφανιστεί ένα σφάλμα σύνδεσης.

Κάντε κλικ στο σφάλμα που εμφανίζεται και το Chromebook σας θα αποσυνδεθεί αυτόματα. Ωστόσο, παρόλο που όλα τα δεδομένα σας έχουν αφαιρεθεί από το Chromebook, το λειτουργικό σύστημα εξακολουθεί να εμφανίζει το σφάλμα σύνδεσης για τον λογαριασμό και τα στατιστικά σας. Όπως ένα PIN, ο προηγούμενος κωδικός πρόσβασής σας δεν λειτουργεί πλέον και πρέπει να συνδεθείτε ξανά με τον λογαριασμό σας Google για να κάνετε τη συσκευή να λειτουργεί όπως αναμένεται.

Ενθυλάκωση

Αν και αυτή η λύση δεν καταργεί εντελώς τον λογαριασμό σας, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να αποκτήσετε, καθώς όχι μόνο καταργείτε τον λογαριασμό αλλά αφαιρείτε και δεδομένα και ελευθερώνετε χώρο αποθήκευσης για άλλους λογαριασμούς. Και το περίεργο είναι ότι αν προσπαθείς να κάνεις όλη τη διαδικασία Chromebook Το ίδιο, δεν θα λειτουργήσει. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε άλλη συσκευή και χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό Google.

Κουμπί μετάβασης στην κορυφή