Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε γρήγορα το ιστορικό του Google Lens

Το Google Lens είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που σας βοηθά να αναγνωρίζετε αντικείμενα, να μεταφράζετε κείμενο και να αποκτάτε πληροφορίες για το περιβάλλον σας. Ωστόσο, τι θα γινόταν αν θέλετε να ελέγξετε τα στοιχεία που έχετε σαρώσει με το Google Lens στο παρελθόν; Ή τι γίνεται αν θέλετε να καταργήσετε τη δραστηριότητά σας για λόγους ασφαλείας ή για να απαλλαγείτε από την ακαταστασία;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η διαχείριση του ιστορικού του Google Lens είναι μια απλή διαδικασία. Εδώ, θα δούμε πώς μπορείτε να προβάλετε και να διαγράψετε γρήγορα το ιστορικό. Επαληθεύω Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις φακών Google για Android.

Πώς να προβάλετε το ιστορικό Google Lens

Είναι πολύ εύκολο να προβάλετε το ιστορικό σας στο Google Lens. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα Έλεγχος δραστηριότητας της σελίδας Η δραστηριότητά μου Google. Ακολουθούν οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να το κάνετε αυτό:

  • Επιλέξτε τον λογαριασμό σας ή εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας για να συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας Google.
  • Κάντε κλικ σε μια επιλογή Στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας στην πλαϊνή μπάρα.

  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του Google Lens Στο τμήμα Προβολή και διαγραφή δραστηριότητας.

Θα μεταβείτε στη σελίδα δραστηριότητας του Google Lens, όπου θα βρείτε μια λίστα με όλες τις αναζητήσεις σας στο Google Lens, μαζί με τις αντίστοιχες ημερομηνίες που πραγματοποιήθηκαν.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό Google Lens

Είτε πρόκειται για λόγους ασφαλείας είτε θέλετε απλώς να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Google Lens εκ νέου, είναι εύκολο να διαγράψετε το ιστορικό σας στο Google Lens. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε γρήγορα το ιστορικό Google Lens.

Διαγράψτε μια μεμονωμένη δραστηριότητα του Google Lens

Για να διαγράψετε μια μεμονωμένη δραστηριότητα του Google Lens, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

  1. στη σελίδα Η δραστηριότητά μου στο Google , κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή Στοιχεία ελέγχου δραστηριότητας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Google Lens.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο κατάργησης δίπλα στη δραστηριότητα του Google Lens που θέλετε να διαγράψετε.

Διαγράψτε το ιστορικό Google Lens κατά εύρος ημερομηνιών

Είναι δυνατή η διαγραφή του ιστορικού του Google Lens εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου. Δείτε πώς:

  • Στη σελίδα δραστηριότητας του Google Lens, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο εικονίδιο δίπλα σε μια επιλογή διαγράφω Και επιλέξτε Διαγράψτε τον προσαρμοσμένο τομέα.

  • Εισαγάγετε το εύρος ημερομηνιών και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

  • Κάντε κλικ στο κουμπί ذ Για να διαγράψετε οριστικά τη δραστηριότητα του Google Lens για το καθορισμένο χρονικό πλαίσιο.

Διαγράψτε ολόκληρο το ιστορικό Google Lens

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή, θα πρέπει να διαγράψετε ολόκληρο το ιστορικό Google Lens. για να το κάνετε αυτό. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του αναπτυσσόμενου μενού δίπλα στο ذ και επιλέξτε μια επιλογή Διαγραφή όλου του ιστορικού.
  • Κάντε κλικ στο κουμπί ذ για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε την επιλογή αυτόματης διαγραφής της δραστηριότητάς σας στο Google Lens

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αυτόματης διαγραφής εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της μη αυτόματης διαγραφής της δραστηριότητάς σας στο Google Lens. Το ιστορικό Google Lens παλαιότερο από την καθορισμένη χρονική περίοδο θα διαγραφεί αυτόματα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή αυτόματης διαγραφής του ιστορικού Google Lens ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

  • Διάλεξε μια επιλογή Αυτόματη διαγραφή Από το αναπτυσσόμενο μενού, διαγράψτε.
  • Κάντε κλικ σε μια επιλογή Αυτόματη διαγραφή δραστηριότητας που έχει περάσει περισσότερο από Και επιλέξτε ένα χρονικό πλαίσιο, μετά το οποίο η δραστηριότητά σας θα διαγραφεί αυτόματα.

  • Κάντε κλικ Επόμενο.
  • Κάντε κλικ στην Επιβεβαίωση για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Στο μέλλον, εάν θέλετε να ελέγξετε τη δραστηριότητα του Google Lens και να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης διαγραφής, ορίστε μια επιλογή Καμία αυτόματη διαγραφή της δραστηριότητας. Επειτα , Επόμενο Και επιβεβαιώστε για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Καταργήστε τη δραστηριότητά σας στο Google Lens για να διατηρήσετε το απόρρητο

Όπως και με οποιαδήποτε από τις άλλες υπηρεσίες της, η Google συλλέγει δεδομένα σχετικά με τη δραστηριότητά σας στο Google Lens. Για λόγους απορρήτου, συνιστάται να διαγράφετε τακτικά τα δεδομένα σας, καθώς περιέχει ιστορικό όλων των στοιχείων, του κειμένου και των πληροφοριών που έχετε σαρώσει.

Ωστόσο, η διαχείριση του ιστορικού του Google Lens μπορεί να είναι δύσκολη αν δεν γνωρίζετε τη σωστή διαδικασία. Ευτυχώς, μπορείτε γρήγορα να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό του Google Lens. Θα προτιμούσατε να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική; υπάρχουν πολλά Εργαλεία αναζήτησης αντίστροφης εικόνας από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Κουμπί μετάβασης στην κορυφή