Το Facebook είναι το καλύτερο κοινωνικό δίκτυο με τους φίλους σου και αν τελικά αποφασίσεις να φύγεις από το Facebook, δεν είσαι ο μόνος. Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Facebook άρχισαν να διαγράφουν τον λογαριασμό τους στο Facebook λόγω εθισμού στο Facebook. Σε αυτό το άρθρο, παρείχα βήματα σχετικά με το "Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας" και "Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook".

Γρήγοροι σύνδεσμοι
Η διαφορά μεταξύ της απενεργοποίησης και της διαγραφής ενός λογαριασμού Facebook:
Μπορεί να έχετε αυτήν την ερώτηση όταν λέω ότι μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, επομένως εδώ είναι κάποια διαφορά μεταξύ της διαγραφής και της απενεργοποίησης του λογαριασμού Fb.
- Η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας δεν θα διαγράψει όλα τα δεδομένα του Facebook, αντίθετα, αποκρύπτει τον λογαριασμό σας από τους φίλους σας, αλλά όταν επιλέξετε να διαγράψετε τον λογαριασμό Facebook, θα διαγραφούν όλα τα δεδομένα του FB.
- Κατά την απενεργοποίηση του λογαριασμού, οι φίλοι σας μπορούν να σας προσκαλέσουν σε μια εκδήλωση.
- Ένας λογαριασμός που έχει απενεργοποιηθεί από εσάς μπορεί να επανενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή, καθώς δεν μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook
Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα όταν αναρωτιέστε «πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο facebook», αυτά τα βήματα θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα για να διαγράψετε τον λογαριασμό μου στο facebook.

Κάντε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σας στο Facebook (σε περίπτωση που έχετε ιδέα να επιστρέψετε στο Facebook, ωστόσο, αυτό θα είναι ένα μέτρο ασφαλείας, δεν χρειάζεται να μετανιώνετε μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο Facebook όταν έχετε αντίγραφο ασφαλείας)
Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο»Διαγράψτε τον λογαριασμό μου(Σύνδεσμος στον επίσημο ιστότοπο του Facebook για διαγραφή λογαριασμού Facebook)
Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού μου. (Κάνοντας κλικ σε αυτό θα διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας στο Facebook.)

Μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, δεν μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα σας (εκτός αν είχατε αντίγραφο ασφαλείας πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο FB), αλλά παρόλα αυτά, οι φίλοι σας μπορούν να δουν τα παλιά μηνύματα που στείλατε.
3. Πώς να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό Facebook:
Κάντε κλικ στο κάτω βέλος στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας στο Facebook.
- Από το αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στις «Ρυθμίσεις».
- Κάντε κλικ στην Ασφάλεια στην αριστερή στήλη, στην περιοχή Γενικά.
- Κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας, που είναι η πιο σημαντική επιλογή.
Δείτε την εξήγηση στις παρακάτω εικόνες για να απενεργοποιήσετε το Facebook:
1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
2. Κάντε κλικ στην Ασφάλεια

3. Κάντε κλικ στην Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας

4. Επιβεβαιώστε την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το οριστικό κλείσιμο του λογαριασμού σας στο Facebook, ενημερώστε μας στα σχόλια.










