Ένας πλήρης οδηγός για να διαγράψετε τον λογαριασμό ή το κανάλι σας στο YouTube εύκολα και με απλά βήματα

YouTube Είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος βίντεο στον ιστό, αλλά με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να αποφασίσετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο YouTube για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους. Είτε θέλετε να εκκαθαρίσετε τη βιβλιοθήκη βίντεό σας, είτε θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή, να αφαιρέσετε όλα τα σχόλιά σας ή να θέσετε σε παύση τον λογαριασμό σας για να μπορέσετε να τον συνεχίσετε αργότερα, η διαγραφή του λογαριασμού σας YouTube μπορεί να είναι μια απλή διαδικασία, αν γνωρίζετε τα σωστά βήματα.

Το YouTube επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν εύκολα τους λογαριασμούς τους, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να χάσετε οριστικά το περιεχόμενο και τα δεδομένα σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε έναν ολοκληρωμένο οδηγό για το πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο YouTube με απλά βήματα. Θα εξηγήσουμε επίσης τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η διαγραφή και τις σκέψεις που πρέπει να κάνετε πριν λάβετε αυτήν την απόφαση. Επαληθεύω Επιτυχημένες στρατηγικές για να αυξήσετε τον αριθμό των συνδρομητών στο κανάλι σας στο YouTube σε 1000.

Τι σημαίνουν κανάλι και λογαριασμός YouTube;

Όταν πρόκειται για τη διαγραφή ή την απόκρυψη περιεχομένου στο YouTube, το "Κανάλι σας" και ο "Λογαριασμός" θεωρούνται μία και η ίδια επιλογή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "Κανάλι" για να αναφερθείτε στα βίντεο που έχετε ανεβάσει, ενώ το "Λογαριασμός" χρησιμοποιείται για "μου αρέσει" ή σχόλια. Για αυτόν τον οδηγό, αυτή η διάκριση δεν ισχύει και οι όροι είναι εναλλάξιμοι. Αυτό συμβαίνει επειδή, για παράδειγμα, δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε το κανάλι σας, ενώ διατηρείτε τα σχόλιά σας.

Εάν θέλετε να διαγράψετε ένα συγκεκριμένο βίντεο και όχι ολόκληρο τον λογαριασμό, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας σχετικά με Πώς να διαγράψετε ή να επαναφέρετε ένα βίντεο YouTube.

Πώς να κρύψετε προσωρινά το κανάλι σας στο YouTube

Μπορείτε να αποκρύψετε προσωρινά μέρος του περιεχομένου σας στο YouTube, με σκοπό να το ενεργοποιήσετε ξανά αργότερα.

Αυτή η διαδικασία θα αποκρύψει τα δημόσια βίντεο και τις λίστες αναπαραγωγής σας. Αλλά δεν θα κρύψει τη σελίδα του καναλιού σας ή καμία από τις φωτογραφίες σε αυτήν, τα like και τις συνδρομές σας.

Ωστόσο, Μια λέξη προσοχής: Όλα τα σχόλιά σας θα διαγραφούν οριστικά. Δεν θα εμφανιστεί ξανά όταν ενεργοποιηθεί ξανά το κανάλι.

Για να αποκρύψετε το περιεχόμενό σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Στο YouTube, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας επάνω δεξιά.
  • Κάντε κλικ Ρυθμίσεις.
  • Κάντε κλικ Προηγμένες ρυθμίσεις από το δεξί μενού.
  • Κάντε κλικ Διαγραφή καναλιού.
  • Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Google όταν σας ζητηθεί και κάντε κλικ στο Επόμενο.
  • Κάντε κλικ Θέλω να κρύψω το περιεχόμενό μου.
  • Κάντε κλικ στα πλαίσια ελέγχου για να επιβεβαιώσετε ότι καταλαβαίνετε τι θα κάνει αυτή η διαδικασία.
  • Κάντε κλικ Απόκρυψη του περιεχομένου μου.

Πώς να διαγράψετε το κανάλι σας στο YouTube

Μπορείτε να διαγράψετε εντελώς το κανάλι σας στο YouTube. Αυτό δεν μπορεί να αντιστραφεί.

Με αυτόν τον τρόπο θα διαγραφούν τα βίντεο, τα σχόλια, οι λίστες αναπαραγωγής και το ιστορικό παρακολούθησης. Θα αφαιρέσει το κανάλι σας από την αναζήτηση και θα καταστήσει το URL του μη διαθέσιμο.

Τυχόν δεδομένα που σχετίζονται με το κανάλι σας, όπως ο χρόνος παρακολούθησης, θα παραμείνουν μέρος της συνολικής αναφοράς, αλλά δεν θα συσχετιστούν συγκεκριμένα με το κανάλι σας.

Εάν σκέφτεστε σοβαρά να διαγράψετε το κανάλι σας, δείτε πώς να το κάνετε:

  • Στο YouTube, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας επάνω δεξιά.
  • Κάντε κλικ Ρυθμίσεις.
  • Κάντε κλικ Προηγμένες ρυθμίσεις από το δεξί μενού.
  • Κάντε κλικ Διαγραφή καναλιού.
  • Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Google όταν σας ζητηθεί και κάντε κλικ στο Επόμενο.
  • Κάντε κλικ Θέλω να διαγράψω οριστικά το περιεχόμενό μου.
  • Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου για να επιβεβαιώσετε ότι καταλαβαίνετε τι θα κάνει αυτή η διαδικασία.
  • Κάντε κλικ Διαγραφή του περιεχομένου μου.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να ολοκληρωθεί, επομένως μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε μέρος του περιεχομένου σας στο YouTube για λίγο στη συνέχεια.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Google

Το YouTube ανήκει στην Google, πράγμα που σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας στο YouTube είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας Google.

Ενώ μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο YouTube και να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας Google, δεν μπορείτε να κάνετε το αντίθετο — ένας λογαριασμός Google είναι το απόλυτο.

αν θέλεις Διαγράψτε τον λογαριασμό σας Google Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια πυρηνική επιλογή. Δεν θα διαγράψει μόνο τα στοιχεία σας στο YouTube, αλλά και κάθε άλλη υπηρεσία Google που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως το Drive, το Gmail, το Google Play κ.λπ.

Αντί να το κάνετε αυτό, και εάν ανησυχείτε για το απόρρητο και τη διατήρηση δεδομένων, ίσως θέλετε απλώς να ρυθμίσετε τον Λογαριασμό σας Google ώστε να διαγράφει αυτόματα δεδομένα.

Εάν θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Google, άρα και τον λογαριασμό σας στο YouTube, δείτε πώς να το κάνετε:

  • Στο Google, κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας επάνω δεξιά.
  • Κάντε κλικ Διαχειριστείτε τον Λογαριασμό σας Google.
  • Κάντε κλικ Δεδομένα και εξατομίκευση στο δεξί μενού.
  • Στην περιοχή Λήψη, διαγραφή ή δημιουργία σχεδίου για δεδομένα, πατήστε υπηρεσία διαγραφής Ή του λογαριασμού σας.
  • Κάντε κλικ Διαγράψτε τον λογαριασμό σας.
  • Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Google όταν σας ζητηθεί και κάντε κλικ Επόμενο.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη των δεδομένων σας εάν θέλετε να αποθηκεύσετε ένα τοπικό αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων του Λογαριασμού σας Google.
  • Κάντε κλικ στα πλαίσια ελέγχου για να επιβεβαιώσετε ότι καταλαβαίνετε τι θα κάνει αυτή η διαδικασία.
  • Κάντε κλικ διαγραφή λογαριασμού.

κοινές ερωτήσεις

Ε1: Ποιοι είναι οι συνήθεις λόγοι για τη διαγραφή ενός λογαριασμού YouTube;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα μπορούσατε να θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο YouTube, όπως αλλαγή ενδιαφερόντων, ανησυχίες για το απόρρητο ή επιθυμία να δημιουργήσετε ξανά την ταυτότητά σας στην πλατφόρμα.

Ε2: Μπορώ να ανακτήσω τον λογαριασμό μου αφού τον διαγράψω;

Όχι, μόλις διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο YouTube, δεν μπορεί να ανακτηθεί. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε αυτή την απόφαση με προσοχή.

Ε3: Η διαγραφή του λογαριασμού μου θα διαγράψει όλα τα βίντεο που δημοσίευσα;

Ναι, όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας, όλα τα βίντεο και το περιεχόμενο που δημοσιεύσατε στο κανάλι θα διαγραφούν.

Ε4: Μπορώ να κατεβάσω ένα αντίγραφο βίντεο στον υπολογιστή μου πριν διαγράψω τον λογαριασμό μου;

Ναι, μπορείτε να κάνετε λήψη ενός αντιγράφου των βίντεο που θέλετε να διατηρήσετε πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Μπορείς να ελέγξεις Πώς να κατεβάσετε τα βίντεό σας στο YouTube σε ανάλυση 4K.

Ε5: Υπάρχουν άλλες σκέψεις που πρέπει να κάνω πριν διαγράψω τον λογαριασμό μου στο YouTube;

Ναι, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τον αντίκτυπο της διαγραφής λογαριασμού στο κοινό και τους συνδρομητές σας, καθώς και τον αντίκτυπο στα έσοδα από διαφημίσεις, εάν κερδίζετε μέσω του καναλιού.

Ε6: Μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου YouTube από την εφαρμογή για κινητά;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας YouTube από την εφαρμογή για κινητά.

Ιστότοποι βίντεο για χρήση αντί για το YouTube

Τώρα που τελειώσατε με το YouTube, τι πρέπει να χρησιμοποιήσετε; υπάρχουν πολλά Άλλοι ιστότοποι βίντεο Τα οποία περιμένουν να τα ανακαλύψετε και ίσως διαπιστώσετε ότι είναι ακόμα καλύτερα από το YouTube.

Κουμπί μετάβασης στην κορυφή