Πώς να απενεργοποιήσετε το Close Sharing στο Android

Παρόμοια με το Airdrop της Apple, Κοινή χρήση σε κοντινή απόσταση Η Google μπορεί εύκολα να στείλει σχεδόν οτιδήποτε σε άλλες κοντινές συσκευές Android. Αλλά μπορεί να είναι ενοχλητικό μερικές φορές. Για παράδειγμα, κάθε φορά που κάποιος στις επαφές σας χρησιμοποιεί τη λειτουργία Κλείσιμο κοινής χρήσης, θα εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ρωτά:Εμπλέκεται γειτονική συσκευή, πατήστε για να γίνει ορατή. Ευτυχώς, εάν δεν χρησιμοποιείτε το Nearby Share, μπορείτε εύκολα να το απενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις. Ας δούμε πώς να το κάνουμε αυτό.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Close Sharing στο Android

Για να απενεργοποιήσετε εντελώς το Κλείσιμο κοινής χρήσης, πατήστε την εναλλαγή Κλείσιμο κοινής χρήσης στον πίνακα Γρήγορες ρυθμίσεις. Εάν δεν βλέπετε τον διακόπτη εναλλαγής, πατήστε Ελευθέρωση , σύρετε το διακόπτη στις Γρήγορες ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, πατήστε τον. Μόλις ολοκληρωθεί, η ανάρτηση θα ανοίξει από κοντά σε λειτουργία λήψης όπως η σελίδα κοινής χρήσης. Τώρα μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στην εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας "Κοινή χρήση από κοντά", για να εμφανίσετε τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης για κοντινές συσκευές.

Θα ανακατευθυνθείτε στις ρυθμίσεις κοινής χρήσης από κοντά. Απλώς απενεργοποιήστε τον διακόπτη εναλλαγής από το On σεσβήνονταςΗ κοινή χρήση κλεισίματος θα απενεργοποιηθεί πλήρως στη συσκευή σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Κλείσιμο κοινής χρήσης ανοίγοντας Ρυθμίσεις συστήματος -> Google -> Συνδέσεις συσκευής -> Κλείσιμο κοινής χρήσης Και πρέπει να απενεργοποιήσετε τον διακόπτη ενεργοποίησης για να τον απενεργοποιήσετε.

Απαλλαγείτε από αναδυόμενες ειδοποιήσεις

Αντί να απενεργοποιήσετε εντελώς το Κλείσιμο κοινής χρήσης, μπορείτε να απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές αναδυόμενες ειδοποιήσεις. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί "Κοινή χρήση από κοντάσε γρήγορες ρυθμίσεις. Τώρα κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ στη σελίδα κλεισίματος κοινής χρήσης για πρόσβαση στις ρυθμίσεις.

Στις ρυθμίσεις, επιλέξτε την επιλογή που ονομάζεται "μηχανική όρασηκαι ορίστε την επιλογή σεκρυμμένος. Αυτό είναι έτσι ώστε να μπορείτε να σας αποτρέψετε από τη λήψη ειδοποιήσεων.

Μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε σε "Μερικές επαφέςΟρίστε προσαρμοσμένες επαφές. Τώρα η συσκευή σας θα είναι ορατή μόνο σε αυτήν για κοινή χρήση μαζί σας.

Εν πάση περιπτώσει, μπορείτε ακόμα να κάνετε κοινή χρήση με οποιονδήποτε ανοίγοντας με μη αυτόματο τρόπο την κοινή χρήση κλεισίματος από τον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων. Έτσι, αντί να απενεργοποιήσετε πλήρως, μπορείτε να το ρυθμίσετε σε "κρυμμένος"Ή"Μερικές επαφές”, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα.

Μεταλλιφ

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τις παρεμβατικές ειδοποιήσεις αναδυόμενων παραθύρων και εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία στενής κοινής χρήσης, η ρύθμιση της σε αόρατη λειτουργία είναι η επιλογή που μπορείτε να επωφεληθείτε. Αλλά αν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, μπορείτε εύκολα να το απενεργοποιήσετε απενεργοποιώντας το. Μπορείς να δεις Πώς να μοιράζεστε αρχεία με Close Sharing στο Android.

Κουμπί μετάβασης στην κορυφή