"Αναμνήσεις" Αυτές είναι συλλογές με τις καλύτερες φωτογραφίες και τα βίντεό σας, ανεξάρτητα από το πότε τραβήχτηκαν. Διαθέσιμος "αναμνήσειςΣε συσκευές Android, iPhone και iPad.
Οι αναμνήσεις είναι μια νέα δυνατότητα στο Google Photos που σας επιτρέπει να ανακαλύπτετε ξανά προηγούμενες φωτογραφίες. Αυτές οι φωτογραφίες εμφανίζονται στην κορυφή της συλλογής σας, κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε από αυτές θα μεταφερθείτε στη συλλογή φωτογραφιών και βίντεο που τραβήξατε εκείνη την ημέρα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι επίσης ένα από τα πιο Αγαπημένα χαρακτηριστικά του Google Photos , αλλά με κάποια κενά. Όσο κι αν μου αρέσει αυτή η δυνατότητα, δεν μου αρέσει πολύ να εμφανίζονται μερικά άτομα στο Memories για διάφορους λόγους. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε την προβολή τους ή να επιλέξετε συγκεκριμένες ημερομηνίες για να τις αποκρύψετε, αλλάζοντας μόνο μερικές ρυθμίσεις. Δείτε πώς να το κάνετε.

Απόκρυψη κάποιου που εμφανίζεται στις αναμνήσεις σας στο Google Photos
Αυτή η δυνατότητα σχετίζεται με τη λειτουργία Ομαδικών προσώπων του Google Photos. Επομένως, εάν θέλετε να εμποδίσετε κάποιον να εμφανίζεται στις Μνήμες, το Google Photos θα σταματήσει εντελώς τη συλλογή των φωτογραφιών του. Άρα δεν μπορείς να το δεις καν σε μια επιλογή "Ανθρωποι". Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες του στη γραμμή χρόνου Φωτογραφίες. Εάν αυτό το πρόστιμο είναι αποδεκτό από εσάς, μπορείτε να συνεχίσετε τη διαδικασία.
Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Google Photos 


Τώρα μπορείτε να δείτε μια επιλογή που ονομάζεται "Αναμνήσεις" Μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη λειτουργία Μνήμες. Κάντε κλικ σε αυτό και κάντε κλικ στο "Κρύψτε ανθρώπους και κατοικίδιαΓια να κρύψεις το άτομο που δεν σου αρέσει να βλέπεις στις αναμνήσεις.

Επιλέξτε το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε βρίσκοντας και κάνοντας κλικ στην εικόνα του. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε το εικονίδιο ματιού στη μικρογραφία, τώρα επιστρέψτε για Αποθήκευση αλλαγών.
Από εδώ και στο εξής, δεν θα βλέπετε φωτογραφίες ή βίντεο που σχετίζονται με το συγκεκριμένο άτομο στις αναμνήσεις σας στο Google Photos. Επίσης, η ομαδοποίηση των προσώπων μαζί για το επιλεγμένο άτομο θα αποκλειστεί και δεν μπορείτε να τα δείτε ούτε στην επιλογή φωτογραφιών.

Εάν θέλετε να αποκλείσετε εντελώς τη λειτουργία Αναμνήσεις, δεν υπάρχει καμία εναλλαγή που θα σας επιτρέψει να το κάνετε. Αλλά μπορείτε να το κάνετε αυτό ανοίγοντας το "Photo Settings 

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκρύψετε άτομα ή να απενεργοποιήσετε εντελώς τη λειτουργία Αναμνήσεις μέσα Εφαρμογή Φωτογραφιών Google.










