Αφού το Facebook κυκλοφόρησε την τελευταία ενημέρωση στην εφαρμογή Messenger, πρόσθεσε μια εξαιρετική δυνατότητα με την ενημέρωση, όπου οι χρήστες μπορούσαν να διαγράψουν μηνύματα αφού τα διάβασαν από το άλλο μέρος μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι το μήνυμα καταστράφηκε αυτόματα.
Μετά τη νέα ενημέρωση της εφαρμογής Messenger, το Facebook πρόσθεσε μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να κρύβουν μηνύματα αφού τα διαβάσουν από το άλλο μέρος, δηλαδή να στέλνουν μηνύματα καταστροφής αφού τα διαβάσει σαν να τα αφαιρέσατε στον λογαριασμό του.

Αυτή η νέα δυνατότητα σίγουρα θα ωφελήσει πολύ τους χρήστες και θα εξηγήσουμε σε αυτήν την ανάρτηση πώς να την εφαρμόσετε, οπότε πρώτα βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Messenger και, στη συνέχεια, όταν ανοίξετε οποιαδήποτε συνομιλία με τους φίλους σας, κάνετε κλικ σε αυτήν όνομα στο επάνω μέρος όπως στην εικόνα:
Στη συνέχεια, επιλέγετε τη νέα δυνατότητα, μυστική συνομιλία ή στα αραβικά, μια μυστική συνομιλία, όπως στην εικόνα:
Όταν το επιλέγετε τώρα, απλώς γράψτε ένα μήνυμα και αφού το στείλετε θα εξαφανιστεί μόλις το άτομο που θα έχει πρόσβαση σε αυτό το διαβάσει σαν να μπήκατε στον λογαριασμό του και να τον αφαιρέσετε
Παρεμπιπτόντως, αυτή η λειτουργία σάς δίνει επίσης την επιλογή να ορίσετε μια συγκεκριμένη ώρα για την εμφάνιση του μηνύματος που στείλατε και ξεκινά από 5 δευτερόλεπτα έως μια ολόκληρη μέρα.




