Τι ώρα είναι πίσω Αρχείο μηνυμάτων Facebook τα δικα σου? Εάν είστε χιλιετής, ή ίσως στο γυμνάσιο — όχι ακριβώς στο απόγειο της πνευματικής σας ζωής. Ανεξαρτήτως ηλικίας, κύλιση σε δίσκο Αγγελιαφόρος Το δικό σας μπορεί να αξίζει τον κόπο.

Ωστόσο, το Facebook δεν καθιστά τη διαγραφή συνομιλιών ουσιαστικό μέρος της δυνατότητας ανταλλαγής μηνυμάτων του - ολισθαίνει φυσικά εκεί όπου οι συνομιλίες πέφτουν σε αχρηστία και η πραγματική λειτουργία διαγραφής που έχει δημιουργήσει είναι πολύ αργή. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης που μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τα εισερχόμενά σας πιο γρήγορα.
Γρήγοροι σύνδεσμοι
Αποποίηση ευθύνης: Διαδίκτυο σημαίνει για πάντα

Δυστυχώς, καθώς δεν είστε ο μόνος συμμετέχων σε αυτές τις συνομιλίες, το να τις διαγράψετε μόνο από την πλευρά σας σημαίνει πολύ λίγα. Το άλλο μέρος εξακολουθεί να το έχει στον λογαριασμό του στο Facebook, και ακόμα κι αν όλοι διαγράψουν τη συνομιλία, τα αρχεία μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν κάπου στο Διακομιστές Facebook. Δεδομένου ότι το Facebook δεν είναι κρυπτογραφημένο από άκρο σε άκρο (αν και μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή), τα μηνύματα που ανταλλάσσετε μπορεί να παραμένουν σε απλό κείμενο για όλη τη διάρκεια ζωής και των δύο λογαριασμών.
Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να το διαγράψεις;

Εάν ο κύριος στόχος σας είναι να βεβαιωθείτε ότι κανένας που έχει πρόσβαση στο Facebook δεν μπορεί να διαβάσει το ιστορικό των μηνυμάτων σας, τότε η πλήρης διαγραφή είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, εάν θέλετε απλώς να οργανώσετε τα ανεπιθύμητα εισερχόμενά σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την επιλογή Αρχειοθέτηση. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι που εμφανίζεται όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια συνομιλία και κάνοντας κλικ στο Αρχείο. Αυτό το μετακινεί σε έναν ξεχωριστό φάκελο όπου τα παλιά σας μηνύματα μπορούν να διαχωρίζονται από τα νέα σας.
Διαγράψτε την πρώτη μέθοδο: την αργή μέθοδο
Υπάρχει ένας ενσωματωμένος τρόπος για να διαγράψετε τα μηνύματά σας στο Facebook, αλλά αν έχετε περισσότερα από λίγα μηνύματα, αυτό σίγουρα θα σας πάρει για πάντα. Ωστόσο, εάν θέλετε να αφαιρέσετε μόνο μερικά από αυτά, αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος:
1. Ανοίξτε το Messenger σε οποιαδήποτε συσκευή.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι που εμφανίζεται όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια συνομιλία.

3. Κάντε κλικ στο «Διαγραφή».
4- Κάντε ξανά κλικ στο «Διαγραφή» ή αν έχετε άλλες ιδέες, κάντε κλικ στο «Αρχειοθέτηση».
Μέθοδος XNUMX: Μαζική διαγραφή
Εάν η προσέγγιση ένας προς έναν σας προκαλεί λίγο νευρικότητα, ίσως προτιμήσετε μια επιλογή παρόμοια με το τι μπορείτε να κάνετε με το email σας — επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου δίπλα στις συνομιλίες και πατήστε Διαγραφή για να τις διαγράψετε όλες ταυτόχρονα. Υπάρχουν πολλές επεκτάσεις Chrome που προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα, αλλά το τρομακτικό όνομα "Διαγραφή όλων των μηνυμάτων για το Facebook" είναι ένα από τα καλύτερα.
1. Εγκαταστήστε την επέκταση Διαγραφή όλων των μηνυμάτων για το Facebook Chrome.

2. Ανοίξτε το Messenger στο Chrome.

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα μηνύματα που θέλετε να διαγράψετε είναι ήδη φορτωμένα στη σελίδα. Η επέκταση πρέπει να εμφανίζεται όταν ενεργοποιηθεί, ώστε να γνωρίζετε τι θέλετε να διαγράψετε.

4- Κάντε κλικ στο κουμπί επέκτασης στη γραμμή εργαλείων επεκτάσεων του Chrome στην αριστερή πλευρά.

5. Επιλέξτε «Επιλογή και Διαγραφή». Προσέξτε, καθώς εάν επιλέξετε Διαγραφή όλων, η επέκταση θα διαγράψει όλα τα μηνύματά σας. Κάντε κλικ σε αυτό μόνο αν το εννοείτε πραγματικά.

6. Επιλέξτε τα μηνύματα που θέλετε να διαγράψετε χρησιμοποιώντας τα πλαίσια ελέγχου στην αριστερή πλευρά. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Διαγραφή επιλεγμένων μηνυμάτων στο επάνω μέρος της σελίδας. Αυτό θα διαγράψει μόνο τα μηνύματα που επιλέξατε.

Εάν τα πλαίσια ελέγχου δεν εμφανίζονται δίπλα στα μηνύματα που θέλετε να διαγράψετε, δοκιμάστε να πατήσετε ξανά "Επιλογή και Διαγραφή" με τα μηνύματα που έχουν ήδη φορτωθεί στη σελίδα.
Η τρίτη μέθοδος: η πυρηνική επιλογή

Αν νιώσετε θυμωμένοι ή/και αηδιασμένοι από το ιστορικό μηνυμάτων σας στο Facebook, θα βρείτε αυτή την επιλογή πολύ χρήσιμη. Υπάρχουν πολλές επεκτάσεις Chrome που λειτουργούν, αλλά για λόγους ευκολίας, θα παραμείνουμε σε αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω: "Διαγραφή όλων των μηνυμάτων για το Facebook™".
1. Ανοίξτε το Messenger στο Chrome και κάντε κλικ στο εικονίδιο επέκτασης στη γραμμή εργαλείων στην επάνω αριστερή πλευρά.

2. Όπως και με την προηγούμενη λειτουργία, θα πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να φορτωθούν όλα τα μηνύματά σας, διαφορετικά δεν θα διαγραφούν όλα.

3. Κάντε κλικ στο «Διαγραφή όλων των μηνυμάτων» και κάντε κλικ στα ακόλουθα μηνύματα!

Συμπέρασμα: κανένας από τους δύο δεν μπορεί να κρατήσει ένα μυστικό ακόμα κι αν ο ένας είναι νεκρός
Όσο πρακτική και αν φαίνεται η καθαριότητα των εισερχομένων σας στο Facebook, η εφηβική σας συσκότιση εξακολουθεί να στοιχειώνει ορισμένους διακομιστές, κάπου, και μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί ως εκβιασμός από τους φίλους/εχθρούς σας αν κοιτάξουν τόσο μακριά. Η σύναψη συμφωνίας διαγραφής με τους συνεργάτες συνομιλίας θα δυσκολέψει την πρόσβαση στα μηνύματά σας, αλλά εξακολουθεί να μην είναι 100% σίγουρο ότι οι διακομιστές του Facebook δεν απομνημονεύουν ορισμένες από τις λέξεις σας. Καθώς προχωράτε, να είστε πιο σοφοί από τον νεανικό σας εαυτό και να εμμείνετε σε κρυπτογραφημένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για ευαίσθητες συνομιλίες.










