Πώς να αφαιρέσετε τον απομνημονευμένο λογαριασμό Instagram στη συσκευή σας

Σε οποιαδήποτε εφαρμογή, όταν πατήσετε αποσύνδεση, θα αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό. Για να συνδεθείτε ξανά, θα πρέπει να εισαγάγετε ξανά τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας, εκτός εάν χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης του Oreo σε συσκευές Android. Αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά με το Instagram. Για να σας γλιτώσει από την ταλαιπωρία να θυμάστε τα στοιχεία σύνδεσής σας, το Instagram τα διατηρεί για να σας συνδέει γρήγορα.

Θα λάβετε την επιλογή "Συνέχεια ως" στην οθόνη σύνδεσης της εφαρμογής Instagram. Αυτό είναι λίγο τρομακτικό μερικές φορές.

Είμαι βέβαιος ότι πρέπει να αναρωτιέστε ότι δεν είναι μια πρακτική λύση, καθώς οποιοσδήποτε με το τηλέφωνό σας μπορεί να συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο Instagram. Αλλά πώς να αφαιρέσετε τις πληροφορίες σύνδεσης από το Instagram ή να το σταματήσετε από την αυτόματη σύνδεση στην εφαρμογή;

Λοιπόν, το Instagram παρέχει έναν τοπικό τρόπο για να το κάνετε αυτό. Εδώ θα σας πω πώς να αφαιρέσετε απομνημονευμένους λογαριασμούς στο Instagram.

Επιλεγμένο θέμα: Ο καλύτερος τρόπος για να αποσυνδεθείτε από πολλούς ιστότοπους ταυτόχρονα

Ας αρχίσουμε!

Μην αποθηκεύετε τα στοιχεία σύνδεσής σας

Το Instagram δεν αποθηκεύει αυτόματα τα στοιχεία σύνδεσής σας. Σας δίνει μια επιλογή όπου μπορείτε να αποτρέψετε την αποθήκευση των στοιχείων σύνδεσής σας. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στην οθόνη του προφίλ σας.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού.

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Έξοδος από τον λογαριασμό σας.

Βήμα 4: Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο σε μία από τις δύο μορφές. Είτε λαμβάνετε ένα πλαίσιο αποσύνδεσης με ένα κείμενο που λέει Να θυμάστε τα στοιχεία σύνδεσής μου. Καταργήστε την επιλογή πρώτα και μετά κάντε κλικ στην επιλογή Έξοδος.

Ή θα έχετε μια επιλογή όπου μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε το Instagram να θυμάται τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Κάντε κλικ στο Όχι τώρα.

Εάν έχετε ήδη αποσυνδεθεί από το Instagram και θέλετε να αφαιρέσετε τις πληροφορίες που θυμάστε, πρέπει να συνδεθείτε ξανά και να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο που αναφέρεται παρακάτω.

κατάργηση λογαριασμού

Μόλις αποσυνδεθείτε, η εφαρμογή ή ο ιστότοπος θα σας μεταφέρει στην οθόνη σύνδεσης του Instagram. Εδώ θα βρείτε δύο επιλογές - Είσοδος ως και Κατάργηση. Εάν πατήσετε την πρώτη επιλογή, θα συνδεθείτε αυτόματα καθώς το Instagram έχει αποθηκεύσει τα δεδομένα σας. Εάν θέλετε να διαγράψετε τα στοιχεία σύνδεσης, κάντε κλικ στην Κατάργηση. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ζητά να επιβεβαιώσετε την ενέργεια. Κάντε κλικ στο Κατάργηση. Μόλις το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας την επόμενη φορά που θέλετε να συνδεθείτε.

Αποσύνδεση από όλους τους λογαριασμούς

Ομοίως, εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς στο Instagram και πατήσετε Έξοδος από όλους τους λογαριασμούς, θα έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε τα στοιχεία σύνδεσης. Δεν μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε κάποιον συγκεκριμένο λογαριασμό.

Μόλις αποσυνδεθείτε, θα δείτε πολλούς λογαριασμούς στην κύρια οθόνη της εφαρμογής Instagram. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες δίπλα στο εικονίδιο του οποίου τα στοιχεία θέλετε να διαγράψετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε Κατάργηση από τη λίστα. Αυτό θα αφαιρέσει τα στοιχεία λογαριασμού για αυτόν τον λογαριασμό από το τηλέφωνό σας

καθαρισμός δεδομένων

Εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν λειτουργούν, μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα δεδομένα της εφαρμογής Instagram για να διαγράψετε τις πληροφορίες σύνδεσης. Η εκκαθάριση δεδομένων δεν θα αφαιρέσει τυχόν φωτογραφίες Instagram που βρίσκονται στο προφίλ σας. Ωστόσο, εάν ενεργοποιήσετε την επιλογή αποθήκευσης ενός αντιγράφου στη συλλογή σας, αυτά τα αντίγραφα θα διαγραφούν από τις φωτογραφίες Instagram στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο. Επομένως, μετακινήστε τα σε διαφορετικό φάκελο πριν ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο.

Για να διαγράψετε τα δεδομένα, ακολουθούν τα βήματα:

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις συσκευής στη συσκευή σας Android και μεταβείτε στις Εφαρμογές / Διαχείριση εφαρμογών.

Βήμα 2: Μέσα σε όλες τις εφαρμογές, πατήστε στο Instagram.

Βήμα 3: Πατήστε στο Storage και στη συνέχεια στο Clear Storage ή στο Clear data σύμφωνα με την επιλογή που είναι διαθέσιμη στη συσκευή σας.

Αποσυνδεθείτε από το Facebook

Εάν χρησιμοποιείτε το Facebook σας για να συνδεθείτε στο Instagram και οι παραπάνω μέθοδοι δεν σας βοηθούν, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή Facebook. Αφού το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και θα αποσυνδεθεί επίσης. Στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά στο Facebook. Τώρα μέχρι να συνδεθείτε μη αυτόματα στο Instagram, δεν θα συνδεθείτε.

Αποσυνδεθείτε από το πρόγραμμα περιήγησης

Η έξοδος από την έκδοση για υπολογιστές δεν είναι μια απλή επιλογή, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους. Ενώ η επιλογή υπάρχει, είναι θαμμένη.

Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Instagram στο πρόγραμμα περιήγησής σας και μεταβείτε στην οθόνη προφίλ.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις δίπλα στο κουμπί Επεξεργασία προφίλ.

Βήμα 3: Επιλέξτε Έξοδος από το μενού.

Αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές

Εάν για κάποιο λόγο, πρέπει να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές, το Instagram δεν παρέχει ειδική επιλογή για αυτό. Έτσι θα πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης και να επιλέξετε την επιλογή Έξοδος από όλες τις συσκευές. Μετά από αυτό, θα αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του υπολογιστή.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ INSTAGRAM;

Το Instagram πρόσθεσε νέες δυνατότητες στην εφαρμογή του πέρυσι. Πρώτα, κυκλοφόρησαν το IGTV για κάθετα βίντεο, μετά το χαρακτηριστικό nametag και ακολούθησεστενοί φίλοι για ιστορίες. Το Instagram μας έδωσε επίσης μερικά δροσερά αυτοκόλλητα Όπως ερωτήσεις, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, ρυθμιστικό emoji και πολλά άλλα.

Μπορείτε συχνά να το κάνετε αυτό Instagram Σήμερα, κάτι που φωτίζει τα εκατομμύρια των χρηστών που περιηγούνται στο μη οργανωμένο χρονοδιάγραμμά τους. Ωστόσο, εάν θέλετε να παρακάμψετε εντελώς τον εθισμό, ελπίζουμε ότι οι παραπάνω λύσεις θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Κουμπί μετάβασης στην κορυφή