Lightroom , αναμφίβολα είναι ένα από τα καλύτερα Επεξεργασία εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα Και σε Android και iOS. Με όλα τα βαριά εργαλεία επεξεργασίας και πράγματα, το πιο ενοχλητικό πράγμα σε αυτό είναι ο συγχρονισμός στο cloud. τρέχει στο παρασκήνιο, οι προεπισκοπήσεις σας διαγράφονται. Και όταν ανοίξετε ξανά την εφαρμογή, δεν έχετε ιδέα πού έχουν πάει οι φωτογραφίες. Συνειδητοποίησα ότι ολόκληρο το Adobe Suite βασίζεται στην εμπειρία cloud της Adobe. Αλλά θα ήταν καλύτερα αν είχαν την επιλογή να απενεργοποιήσουν το σύννεφο συγχρονισμού. Λοιπόν, δείτε πώς μπορείτε να σταματήσετε τον συγχρονισμό στο cloud στο Lightroom Και σε επιτραπέζιους και σε κινητά.

Γρήγοροι σύνδεσμοι
Πώς να σταματήσετε το συγχρονισμό cloud στο Lightroom στην επιφάνεια εργασίας
Θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την παλιά έκδοση του Lightroom classic 2015, αν δεν θέλετε τις λειτουργίες cloud. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το Lightroom 2019, υπάρχει ένας τρόπος να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό cloud στην εφαρμογή Creative Cloud.
Ανοίξτε την εφαρμογή Adobe Creative Cloud, μεταβείτε στην καρτέλα Creative Cloud και μεταβείτε στην καρτέλα Αρχεία.

Στην καρτέλα Αρχεία, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Creative Cloud Sync, καταργώντας την επιλογή του πλαισίου. Αυτό θα απενεργοποιήσει τον συγχρονισμό cloud και τα αρχεία δεν θα διαγραφούν τοπικά.

Πώς να σταματήσετε το συγχρονισμό cloud στο Lightroom στο τηλέφωνο
Δυστυχώς όμως, στην έκδοση Lightroom για κινητά, δεν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης του συγχρονισμού cloud. Αλλά, όπως πάντα, υπάρχει μια λύση και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει διαδικτυακό εργαλείο επεξεργασίας στο Lightroom για κινητά, μπορούμε να αποκλείσουμε με ασφάλεια το διαδίκτυο έως ότου η εφαρμογή σταματήσει να συγχρονίζεται με το cloud.
Για να αποκλείσετε το Διαδίκτυο μόνο για την εφαρμογή Lightroom για κινητά, μπορείτε να το κάνετε είτε απενεργοποιώντας την άδεια Διαδικτύου μέσω των ρυθμίσεων είτε χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Μια νεότερη συσκευή είναι χρήσιμη όταν θέλετε ακριβή έλεγχο των δεδομένων WiFi και κινητής τηλεφωνίας.
Εφόσον το Android δεν επιτρέπει στους χρήστες να περιορίζουν την πρόσβαση στο Διαδίκτυο για μια ενσωματωμένη εφαρμογή, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε ένα τείχος προστασίας. Χρησιμοποίηση NetGuard - τείχος προστασίας χωρίς ρίζα , αλλά οποιαδήποτε εφαρμογή τείχους προστασίας θα λειτουργήσει. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, ανοίξτε την και αρχικά θα σας ζητήσει άδεια Για να δημιουργήσετε ένα VPN. Εργαζόμενος Εφαρμογές τείχους προστασίας για Android γενικά από Δημιουργήστε ένα τοπικό VPN Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τις καλύτερες εφαρμογές τείχους προστασίας για Android για να μάθετε περισσότερα Εφαρμογές τείχους προστασίας Android. Μετά την παροχή της απαραίτητης άδειας, θα παρουσιαστεί μια λίστα με τις εγκατεστημένες εφαρμογές ως εξής.

Στην οθόνη της εφαρμογής, μεταβείτε στην εφαρμογή Lightroom και πατήστε το εικονίδιο Wi-Fi & Cellular Network. Αυτό θα απενεργοποιήσει την πρόσβαση στο Internet στο Lightroom μέσω Wi-Fi και δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Αφού απενεργοποιήσετε το Διαδίκτυο, ανοίξτε την εφαρμογή Lightroom. Τώρα, όταν εισάγετε φωτογραφίες στο Lightroom, ο συγχρονισμός cloud θα σταματήσει να λειτουργεί. Έτσι, το Lightroom δεν θα διαγράψει τις φωτογραφίες και θα λάβετε προεπισκοπήσεις πλήρους ανάλυσης.

Το μειονέκτημα αυτού είναι ότι θα γεμίσετε τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου με αρχεία και ιστορικό τροποποιήσεων ρυθμίσεων. Επίσης, δεν θα μπορείτε να μοιράζεστε μεταφορτώσεις απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή η πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι περιορισμένη. Έτσι, για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας στο Instagram, θα πρέπει να εξαγάγετε τη φωτογραφία και να τη μοιραστείτε από τη συλλογή του τηλεφώνου.
λέξεις που κλείνουν
Το Lightroom είναι αναμφίβολα ένα από τα Τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας στο κινητό τηλέφωνο. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι ο απρόσκοπτος συγχρονισμός cloud μεταξύ συσκευών. Εάν έχετε εγκατεστημένες πολλές συσκευές με Lightroom, ο συγχρονισμός στο cloud είναι λογικός. Για όλους τους άλλους, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να σταματήσετε τη διαγραφή φωτογραφιών ή προεπισκοπήσεων τοπικά.










