Πώς να προβάλλετε προφίλ ανώνυμα στο TikTok για να προστατεύσετε το απόρρητό σας

Με την αυξανόμενη συνειδητοποίηση της σημασίας του ψηφιακού απορρήτου, η εξισορρόπηση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και η διατήρηση του απορρήτου σας έχει καταστεί ζωτικής σημασίας. Το TikTok δεν είναι ακριβώς το ίδιο με το Instagram ή πολλές άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Η κατασκοπεία των άλλων δεν περνά πάντα απαρατήρητη. Για παράδειγμα, στο TikTok, οι περισσότεροι χρήστες μπορούν να δουν ότι μόλις προβάλατε το προφίλ τους.

Αυτό μπορεί να σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί σχετικά με την προβολή του προφίλ TikTok άλλου χρήστη. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να δείτε κρυφά το προφίλ οποιουδήποτε άλλου χρήστη του TikTok.

Θα αναφερθούμε λεπτομερώς στο πόσο σημαντικές είναι οι ρυθμίσεις απορρήτου στην πλατφόρμα TikTok και πώς να ελέγχετε τι εμφανίζεται και ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό σας. Επιπλέον, θα μάθουμε για τα εργαλεία και τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας για τον έλεγχο της προβολής και της αλληλεπίδρασης με το περιεχόμενο άλλων χρηστών. Επαληθεύω Τρόποι για να δημιουργήσετε έσοδα από το περιεχόμενό σας στο TikTok και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

1. Απενεργοποιήστε το ιστορικό επισκέψεων προφίλ

Όταν ενδιαφέρεστε να μάθετε ποιος είδε το προφίλ σας στο TikTok, υπάρχει μια επιλογή να ελέγξετε το ιστορικό επισκέψεων του προφίλ σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το ιστορικό επισκέψεων προφίλ στις ρυθμίσεις σας. Μόνο οι λογαριασμοί που επίσης ενεργοποίησαν αυτήν τη δυνατότητα και είδαν το προφίλ σας τις τελευταίες 30 ημέρες θα εμφανίζονται στο ιστορικό επισκέψεων του προφίλ σας. Εάν επισκεφτείτε τη σελίδα προφίλ ενός άλλου λογαριασμού που έχει επίσης ενεργοποιημένη αυτήν τη ρύθμιση, θα μπορούν να δουν ότι επισκεφτήκατε το προφίλ τους.

Ειδοποίηση: Πρέπει να είστε 16 ετών και άνω και να έχετε λιγότερους από 5000 ακόλουθους για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία.

Τώρα, εάν απενεργοποιήσετε το ιστορικό επισκέψεων προφίλ, δεν θα γνωρίζετε ποιος είδε το προφίλ σας. Ταυτόχρονα, εάν προβάλετε τα προφίλ άλλων χρηστών, δεν θα εμφανίζονται στο ιστορικό επισκέψεων του προφίλ τους. Έτσι δεν θα παρατηρήσουν ότι έχετε δει το προφίλ τους.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ιστορικό επισκέψεων προφίλ TikTok με δύο τρόπους.

Ο πρώτος τρόπος είναι μέσω των ρυθμίσεων του προφίλ σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και πατήστε το κουμπί προφίλ στην κάτω γωνία.

2. Πατήστε στο εικονίδιο μενού Στη συνέχεια κάντε κλικ Ρυθμίσεις και απόρρητο.

3. Στο μενού Επιλογές, επιλέξτε Μυστικότητα.

4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Μέθοδοι Εμφάνιση προφίλ.

5. Απενεργοποιήστε το ιστορικό επισκέψεων προφίλ.

Ένας άλλος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το ιστορικό επισκέψεων του προφίλ σας στο TikTok:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και πατήστε το κουμπί προφίλ στην κάτω γωνία.

2. Δίπλα στο εικονίδιο μενού, θα παρατηρήσετε το εικονίδιο δακτυλικών αποτυπωμάτων. Κάντε κλικ σε αυτό. (Εάν κάποιος είδε πρόσφατα το προφίλ σας, θα δείτε τη φωτογραφία του προφίλ σας αντί για το εικονίδιο του δακτυλικού αποτυπώματος και τον αντίστοιχο αριθμό προβολών.)

3. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Ρυθμίσεις (γρανάζι) στην επάνω γωνία της οθόνης σας.

4. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το ιστορικό επισκέψεων προφίλ.

Μόλις το κάνετε αυτό, θα μπορείτε να ελέγξετε κρυφά το προφίλ TikTok άλλου χρήστη. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία επίσκεψης προφίλ όσες φορές θέλετε. Αλλά αν κατασκοπεύσετε ένα προφίλ και στη συνέχεια (πριν κλείσει το παράθυρο των 30 ημερών) ενεργοποιήσετε ξανά την επίσκεψη στο προφίλ σας, θα εμφανιστεί ξανά στο ιστορικό επισκέψεων του προφίλ τους. Επαληθεύω Πώς να μάθετε ποιος είδε το προφίλ σας στο TikTok.

2. Περιηγηθείτε στο TikTok ως επισκέπτης

Τώρα, αν πιστεύετε ότι το να θυσιάσετε την ικανότητά σας να βλέπετε ποιος βλέπει το ιστορικό του προφίλ σας είναι πολύ ακριβό τίμημα για την ανωνυμία, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να περιηγηθείτε στο TikTok ως επισκέπτης. Το TikTok εξακολουθεί να σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το συναρπαστικό περιεχόμενο που προσφέρει χωρίς να σας αναγκάζει να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να συνδεθείτε.

Αλλά πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας στο TikTok. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο προφίλ σας και πατήστε το εικονίδιο μενού , και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις επιλογές και πατήστε αποσύνδεση. Το μειονέκτημα της αποσύνδεσης από τον λογαριασμό σας στην εφαρμογή TikTok για κινητά είναι ότι κινδυνεύετε να χάσετε όλα τα αποθηκευμένα πρόχειρά σας.

Αντ 'αυτού, επισκεφθείτε TikTok.com Στη συνέχεια, στο πρόγραμμα περιήγησής σας, βρείτε το προφίλ χρήστη. Με το TikTok στον ιστό, χωρίς να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, θα αλληλεπιδράτε με το περιεχόμενο ως επισκέπτης.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε στο TikTok ως επισκέπτης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο. Ωστόσο, δεν θα καταχωριστείτε ως ένα από τα άτομα που είδαν τα βίντεο TikTok του δημιουργού. Και μπορείτε να δείτε το προφίλ TikTok ενός άλλου χρήστη χωρίς να εμφανίζεται στο ιστορικό επισκέψεων του προφίλ του.

Αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν θα μπορείτε να κάνετε ως επισκέπτης. Δεν θα μπορείτε να κάνετε like, να σχολιάσετε ή να αποθηκεύσετε το βίντεο στα αγαπημένα. Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε τα δικά σας βίντεο ή να στέλνετε άμεσα μηνύματα.

Αν ψάχνετε Εξατομικεύστε την εμπειρία προβολής σας στο TikTok Θα χρειαστεί επίσης να συνδεθείτε.

3. Χρησιμοποιήστε διαφορετικό λογαριασμό

Ο λογαριασμός μεταγραφέα είναι ένας λογαριασμός που δημιουργήσατε με ψευδώνυμο και κανείς δεν ξέρει ότι σας ανήκει. Είναι σχεδόν τόσο απλό όσο η δημιουργία ενός δεύτερου λογαριασμού TikTok χωρίς να επισυνάψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να κρατήσετε Με προσωπικό προφίλ σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, στο TikTok, με έναν λογαριασμό καύσης, μπορείτε να δείτε τον λογαριασμό άλλου χρήστη χωρίς να γνωρίζει ποιος είστε.

Ωστόσο, πρέπει να προσέχετε πώς χρησιμοποιείτε τον μανδύα της ανωνυμίας. Μην καταδιώκετε, μην εκφοβίζετε ή παρενοχλείτε άλλους στο διαδίκτυο. Επαληθεύω Πώς να κάνετε το TikTok ασφαλέστερο για το παιδί σας με την οικογενειακή σύζευξη.

Βελτιώστε την εμπειρία σας στο TikTok

Μπορεί να μην θέλετε το όνομά σας να καταλήξει στο ιστορικό προβολής προφίλ άλλου χρήστη για διάφορους λόγους. Αλλά όταν θέλετε να αποσυνδεθείτε, απλώς χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις μεθόδους που περιγράψαμε και θα πρέπει να είστε έτοιμοι.

Η εμπειρία σας στο TikTok εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε όλες τις προφανείς και όχι τόσο προφανείς λειτουργίες του, γι' αυτό μη διστάσετε να το εξερευνήσετε. Μπορείτε να δείτε τώρα Κρυφές λειτουργίες για εξερεύνηση στο TikTok.

Κουμπί μετάβασης στην κορυφή